Omleta cu rosii, ceapa, ciuperci, cascaval si iaurt

Duminica am reusit sa iau prima masa pe la amiaza, asa ca m-am gandit sa imi prepar ceva consistent de sa ma tina pana la cina.
Mai aveam niste ciupercute ramase de o zi in urma si niste somon afumat in frigider (imi place somonul afumat foarte mult si aici e destul de acceptabil la pret), doua oua, niste cascaval si iaurt si o rosie. Asa ca m-am gandit sa le inglobez pe toate intr-o omleta.
Am taiat rosiile destu de micut si impreuna cu niste ceapa tocata le-am inabusit in putin ulei si sare. Cand rosiile au inceput sa se inmoaie (cu mult timp dupa ceapa), am adaugat ciupercutele.

Dupa ce s-au inmuiat si ciupercutele, am adaugat cateva bucatele de somon afumat si le-am amestecat bine cateva secunde.
Intre timp batusem doua oua bine, cu putina sare, am adaugat cascavalul ras si o lingurita de iaurt (acelasi iaurt ce e foarte apos). Am adaugat compoozitia peste legume si somon si am amestecat-o. Am amestecat si nu l-am lasat omogen din cauza plitei electrice ce e in camin. Plita nu functioneza daca vasul care e pus pe ea nu e greu. Am doua tigai si niciuna nu merge pentru ca e chipurile prea usoara. Atunci trebuie sa gatesc totul in cratita. Si in cratita de aluminiu, oul se prinde daca nu e amestecat.
Pofta mare!
Pe curand...

Comentarii

  1. Mariana Tanasa30 mai, 2013

    Arata interesant omleta. Dar ce imi place cel mai mult e farfuria :D Mi se pare tare folositoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi iubesc farfuria. Am mai avut una impartita in doua dar am uitat-o in bucătărie si a dispărut.

      Ștergere
    2. Mariana Tanasa30 mai, 2013

      :)) Of... si pe acolo se intampla din-astea?

      Ștergere
    3. Tocmai așa-i faza, ca se fura de obicei. Eu o banuiesc pe femeia de serviciu. Ea mereu ia ce e lăsat in bucătărie, motivând ca daca l-ai lăsat acolo, e gunoi. Am uitat odată detergentul de vase si când m-am dus după el, nu mai era. Insa l-am găsit in dialogul ei, dulap ce era deschis.

      Ștergere
    4. Mariana Tanasa06 iunie, 2013

      :)) Pai si nu l-ai luat inapoi? Poate si farfuria era tot pe undeva prin dulap. A! Ai putea proceda cum am mai vazut prin filmele americane cu studenti, care scriau "Proprietatea lui Cutarescu" pe obiectele/alimentele care nu vroiau sa le imparta cu altii :)

      Ștergere
  2. Am căutat-o dar nu am găsit-o :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare