Fifty Shades 3

Posibil ca va intrebati de ce am citit si a treia carte, dupa ce le-am desfintat pe primele doua. De OCD, de aia! Daca incep ceva, trebuie sa-l termin, asa a fost si cu prostia asta de serie de romane.
Sincer, romanul a ajuns sa fie din ce in ce mai prost. De la ceva interesant, a ajuns la o combinatie perfecta intre telenovela si soft-porn. Personajele trec de o o stare extrema la alta, orice capitol ar putea fi un excelent episod dintr-un soap-opera de prime time.
Numai personajelor principale li se intampla ceea ce li se intampla, si asta ca sa nu ne dam seama cat de caricaturi de oameni sunt. Iar aici, orice situatie se rezolva cu o scena de sex: ca iti pune unul pistolul la cap sau ca cineva drag e un coma, tu rezolvi totul cu o bataie la fund.
Dar, am facut-o si pe asta si acum mai am filmul, film ce sunt curios cum va fi.
Nu consider timpul piedut cu cartea asta pentru ca a fost usor de citit pe drumul de la Osaka la Tokyo si apoi in tren, cand ne-am oprit intre statii pentru o ora, ca se aruncase cineva in fata unui tren si se oprise circulatia.
Insa nu recomand cartea de nicio culoare si nu inteleg cum de a putut sa devina bestseller. Atat de putin le trebuie unora pentru a citii o carte? Nimeni pana acum nu a desfintat-o sau o telenovela ieftina amestecata cu un porno, e retata pentru succes?
Pe curand...

Comentarii

Postări populare