Incepatorii si batranii + castigatorul

Acum o saptamana porneam un concurs, in care intrebam ce inseamna un semn ce se pune pe masinile japoneze. Nu ma asteptam sa am aratea raspunsuri dar ma bucura faptul ca lumea a cautat pe net raspunsul pentru a primii o carte electronica in dar.
Acum a venit momentul sa dau raspunsul corect si sa anunt castigatorul.
Semnul prezentat era semnul de incepatori. In Japonia acest semn se pune pe masini timp de un an, la fel ca la noi, insa se prinde cu o ventuza pe geamul din fata si se lipeste pe portbagaj, in spate. Mai impresionant decat acest semn, mi se pare semnul pentru batrani. Sincer, de cate ori s-a schimbat legislatia la noi, nimeni nu s-a gandit sa puna acest semn de avertizare. E un lucru firesc ca la batranete sa fii mai incet in  rectii si acest semn ii face pe participantul la trafic sa fie mai atent la reactiile celui ce are acel semn. Posibil, insa ca la noi batranii s-ar simtii ofuscati cand li s-ar cere sa poarta acel semn, pentru ca poporul nostru este un popor de egoisti, egocentristi si s-ar gandii ca se face el de ras, acceptand ideea ca e batran si incet si nu la siguranta celorlalti participanti la trafic.
Cele doua semne despre care am vorbit, le puteti vedea in imaginea alaturata. Poza e facuta la un magazin, in raionul cu produse de menaj.

Pentru selectarea castigatorului am folosit Random Thing Picker si in urma selectarii aleatorii, castigatorul a fost desemnat  Lale Ozler. As ruga castigatorul sa imi trimita un mesaj privat pe pagina de facebook a blogului, in care sa imi spuna adresa de e-mail la care sa ii trimit cartea electronica. Si am doua obtinuni de carte, asa ca o sa il intreb care din cele doua carti ii suna mai tentant. In cazul in care nu aveti cont pe facebook, trimite-ti un comentariu aici, pe care nu o sa-l public, cu adresa de e-mail.
Pe curand...

Comentarii

Postări populare