Azi in tren

UPDATE: 24.10.2011
Se pare ca sunt un magnet pentru trenuri ce se strica. Astazi trenul s-a oprit intr-o statie si a stat jumatate de ora. Nu stiu de ce, nimeni nu vorbea engleza pe langa mine. Nu m-am mai panicsat dar m-am plictitsit enorm.

Pe la amiaza asa a inceput sa burniteze. Era bine in laborator. Calculator nou, net de viteza mare... Insa trebuia sa plec si acasa...
Si ca de fiecare data ajung in statie cand trenul pleaca iar sardinele in conserva stau lejer pe langa cum sunt niponii in tren. Asa ca astept 6 minute. 3 minute pana vine localul (face 36 de minute) si inca 3 pana vine expresul (face 21 de minute). Cand ma gandesc mai bine nici nu stiu de ca ma plang ca astept 6 minute in staitie cand in Romania stateam cu jumatatile de ora sa vina tramvaiul. Inaintez spre usile trenului, ma opresc in lateralul usii ca nu ma intereseaza localul, astept pe ceilalti sa intre si revin in pozitia de asteptat. Vine si trenul, e unul din ala vechi care nu anunta statiile in egleza, trebuie sa fiu atent la ca vorbste conductorul sau sa numar statiile.
La um moment dat, intre statia 2 si 3 trenul se opreste brusc. E fum si miros de cauciuc incins. Conductorul incepe sa vorbeasca la microfon. Toti ridica capul spre boxe si asculta. Apoi linistiti se intorc la activitalile obijnuite (meil, net, jocuri, citit, muzica) insa trenul nu porneste si miroase a cauciuc incins. Se pare ca sunt singurul care se panicheza... incerc sa inteb pe cineva daca stie engleza... nimeni. Un tip de liceu imi spune ca el stie. Il intreb ce s-a intamplat si imi spune ca s-a oprit. Il intreb de ce imi spune ca nu stie sa explice, insa o sa ramanem in acelasi tren, nu trebuie sa il schimbam. In cateva miunte porneste. Dupa 30 ajung si eu in statie.
Ma panicasem un pic. Imi adusesem aminte de Nate cand a ramas intre doua gari ca trenul nu mai circula din cauza taifunului...
Pe curand...

Comentarii

  1. of of of si eu-s paranoia??? chiilll.... orice ar fi fost nu era grav ca oamenii erau calmi ;)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare