Romania in seriale

Fie ca e in Neveste Disperate, cand aflam ca personajul interpretat de Lyndsy Fonseca e de fapt un copil roman infiat de la o casa de copii in perioada lui Ceausescu, fie ca e noua menajera a lui Gabriele care e de fpat un doctor in fizica, sau e o familie de ciminali in Criminal Minds sau acum, cuplu de vrajotori romani in Supernatural, de fiecare data ma amuz copios.
In celebrul film Dracula, cand m-am chinuit ingrozior sa inteleg ce spune in romana, la Criminal Minds cand actrita s-a chinuit sa spuna "nu le spune de fratii tai"  agentul FBI stia romana si a inteles perfect, cu toate ca noi romanii abia am inteles iar acum in Supernatural singura fraza spusa in romana a fost atat de falsa si rece. Se intelegea ca nu intelege ce spune insa sunt atatia romani care isi incearca norocul la Hollywood, puteau sa aleaga unul din ei, sa joace acest rol episodic.
Nu, asa e mult mai amuzant, ca noi, o mana de oameni, dintr-o tara ce e pare ca e destul de populara la Hollywood, sa ne amuzam copios pe seama unor actori care se chinuie sa spuna ceva intr-o limba ce nu suna de nici o culoare cu limba lor.
Pe curand...

Comentarii

Postări populare