De la A la B cu transportul in comun in Tokyo

Ma intrebase cineva la un moment dat cum stiu sa ajung undeva cand reteau de trenuri (JR si cele private) si metrouri arata cam asa:
Si ma gandeam ca articolul asta poate sa fie de ajutor pentru alti romanii ce vor vizita odata orasul, si vor avea nevoie de ajutor.
Are cineva tupeul sa caute pe harta asta: Hanakoganei si Takadanobaba? Adica unde stau si unde invat?

 Ca sa nu o iei razna cautand pe harti: plus ca in statii gasesti fie harta JR, fie harta Metro (ca cele de mai jos) niciodata una ca cea de mai sus, iar companiile private au harta doar in statie pe panou si nu pliante, exista doua site-uri ce iti calculeza ruta. Tu trebuie sa stii de unde pleci si unde vrei sa ajungi

Cele doua site-uri sunt Jorudan si Hyperdia. Eu folosesc Hyperdia ca imi place mai mult, dar amandoua fac acelasi lucru.
Trebuie sa stii statia de plecare si cea de destinatie (dar de obicei oriunde ai merge, fie institutie fie eva de vizitat, iti spune ca e in apropiere de statia X), sa iti selectezi data si ora la care vrei sa pleci/ajungi si site-urile iti dau mai multe variante, din care tu o alegi pe cea pe care o vrei. Mai jos o sa va pun niste print-screen-uri de pe ambele site-uri cu o cautare de traseu: Hanakoganei - Tokyo Disneylad:



Pe curand...

Comentarii

Postări populare