Body of Proof

Din lista mare de seriale pe care le urmaresc, s-a mai terminat unul. Insa am impresia ca asta s-a terminat prea repede, ca nu a reusit sa-si spuna toata povestea si ca s-a luptat prea mult cu audientele si cu supravietuirea, si si-a pierdut din stralucirea de la inceput.
Cu trei ani in urma, cand am citit prezentarea serialului, am zis: Da, asta e pentru mine. Exista seriale politiste cu politisti, exista seriale cu criminalisti, de ce nu si unul cu patologi?
Dana Delany o interpreteza pe Dr Megan Hunt, un fost neorochirurg, ce in urma unui accident isi pierde mobilitatea la maini si devine patolog. Serialul se vroia o combinatie de Bones si House, si era produs de ABC, ce e un pic cam glamouros. Cougarita purta rochii prea multate si tocuri prea mari pentru un patolog ce mai merge si pe teren sa vada crimele, dar na, asta dadea o savoare serialului.
Nu stiu ce n-a mers, sau poate ca a trecut vremea serialelor astea. Anul trecut CSI: Miami a fost anulat, anul acesta CSI: NY, poate ca a pornit prea tarziu pe nisa asta. Mie mi-a placut. Sezonul 1 a fost scurt si intens, doi a avut numai cazuri interesante iar trei a pornit cu jumatate din distribuite schimbata si cu povestea dusa un pic in alta parte, dar nu m-a deranjat.
Si nu a mers nimic. Nici aparitiile unor actori importanti, nici cazurile foarte bune si nici implicatiile politice. Nimic. Asa ca dupa 42 de episoade, a murit. Finalul de serial a fost lipsit de fad: s-au rezolvat problemele importante din sezonul acesta si a dat de inteles ce se v-a intampla cu personajele celalate. A fost lipsit de stralucire si monoton, parca sperand sa nu moara si sa i se mai dea o noua sansa, un nou sezon.
O sa-mi lipseasca dar nu imi pare atat de rau ca s-a terminat.
Pe curand...

Comentarii

  1. a fost un serial foarte bun . Nu stiu de ce ABC nu il continua . Sezonul 1 a fost foarte bun . Sezonul 2 , deloc. Daca nu erau ultimele trei episoade , puteam sa-l exclud .Sezonul 3 - magnifico-extraordinar de bun . Cu toate ca a fost schimbata distributia actorilor . Tommy a fost integrat foarte bine cu o poveste de dragoste neconsumata ,care deabea incepe in ultimul episod . Abc fail .. Cel mai bun serial de genul asta .

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare