Inferno

Am asteptat noul roman al lui Dan Brown cu sufletul la gura. Simbolul prierdut, a treia carte din seria Langdon, ma  dezamagise isa in noua carte imi puneam spersante pentru ca actiunea se intorcea in Italia, de acolo de unde a pornit totul.
L-am descoperit pe Dan Brown in liceu. Pe vremea respectiva eram client RAO si am primit de la ei primul captiol din Ingeri si Demoni. M-am indragostit de modul in care scrie si l-am invidiat ca a gasit reteta de succes. Am fost printre aceea care a creat un trend, cititnd primii Dan Brown, si promovandu-l in jur. Tipul se documenteaza mult si  are talent la scris asa ca creaza niste romane de aventura moderne foarte captivante. Insa mersese prea mult cu reteta asta Langdon si aventurile lui, si cartea a treia a parut asa facuta doar ca sa fie facuta. Se pare ca a inteles din greseli si s-a intors cu o carte care te tine cu sufletul la gura.
A avut curaj sa iasa un pic din tiparul sau si il descoperim pe Langdon intr-un pat de spital, amnezic si ranit. Aflam ca se afla in Florenta si ca a fost inpuscat, insa el nu isi aduce aminte de nimic din ultimile doua zile. Asa incepe aventura: o aventura contra timp, fugind de cei ce incearca sa-l omoare si in acelasi timp o aventura in amintiri si simboluri ce trebuiesc redeslusite.
Vestea buna e ca RAO vine cu traducerea in august si puteti sa o cititi atunci. Altfel, cartea exista in format electronic pe amazon, iBooks, GoogleBooks si pe torrent, unde e cea mai downloadata carte a momentului.
Eu o recomand tututor celor care au citit seria Langton pana acum si ii asigur ca nu v-or fi dezamagiti asa cum au fost la Simbolul Pierdut.
Pe curand...

Comentarii

Postări populare